Live uitslagen volgen

Middels deze link kunt alle uitslagen vrijwel live bekijken.

https://www.biljartprof.nl/ 


Finale schema 2020-2021


bandstoten 1e klasse, district

Van vier tot 7 maart speelden John Weel en Gerard Stavenuiter in deze finale. De eerste partij tegen elkaar werd gewonnen door John, een mentale klap wellicht voor Gerard die daarna ook zijn tweede partij verloor. John kon zijn spel niet volhouden en verloor ook de tweede partij. De eerste avond dus niet zo goed voor Carambolers!

John bleef wisselend spelen, kon niet goed wennen aan het materiaal in Zwaag. Gerard herstelde zich uitstekend en verloor nog maar een keer.. Dat leverde hem de derde plaats op maar door zijn hoge gemiddelde gaat hij samen met kampioen Cees Pijper naar het gewest.

John en Gerard beide proficiat!


N.K. dames driebanden

In het weekeinde van 22-23 februari is Sabine als zesde geëindigd! Wederom een topprestatie van Sabine.


District finale 3e klasse bandstoten

In bovengenoemde finale die werd gespeeld bij Horna op 18 en 19 januari is Bart Weel als vijfde geëindigd. Na een goede start wilde het de laatste partijen niet meer lukken. Tegen de nr twee nog een hele mooie remise welke net zo goed gewonnen had kunnen worden. Daarna ging Bart tegen de latere winnaar hard onderuit. Een ereplaats was daarmee niet meer mogelijk. Toch een prima prestatie geleverd door Bart!


Gewestelijke finale driebanden 1e klasse

Net na Sinterklaas heeft Sjaak Steltenpool zichzelf geen extra kadootje kunnen geven in deze finale. De derde plaats is het geworden. Toch een goede prestatie maar voor een eerste plaats moet je wel eens op de juiste momenten wat geluk hebben of net in de belangrijkste partij makkelijk scoren. dat lukte Sjaak niet in alle partijen, dus geen kampioen maar wel een goede prestatie neergezet!


N.K. driebanden groot dames

Eind november heeft Sabine Bakker meegedaan aan bovengenoemd kampioenschap. De beste speelsters van Nederland waren hiervoor uitgenodigd. Derhalve op zich al een grote eer en het geeft aan het niveau van Sabine.

Het kampioenschap begon in poulevorm. Men moest twintig caramboles maken in maximaal veertig beurten. En er was een tijdslimiet per stoot, veertig seconden. Dat was allemaal nieuw voor Sabine en brak haar enigszins op. Een winstpartij was niet voldoende voor de volgende ronde. Volgend jaar deze ervaring meenemen en dan hogere ogen gooien?


District finale tweede klasse libre

Op overtuigende wijze is John Weel kampioen geworden, een topprestatie!

Voor aanvang van de laatste partij stond John bovenaan maar waren er nog meerdere kandidaten voor de titel. Doordat John zijn partij won maakte het achteraf niet meer uit wat er op de andere tafels plaatsvond. Maar tijdens de partij speelden er toch enige zenuwen mee leek wel. Bondsgedelegeerde (onze) harry Scheerman feliciteerde John en waagde zich aan de opmerking "iets rustiger te spelen", voor nog meer rendement. Gerard feliciteerde namens De Carambole John met het resultaat en had een kleine attentie meegenomen.

 In januari gaat John De Carambole vertegenwoordigen in de Gewestelijke finale. Wie weet ook dan weer hoge ogen.Gewestelijke finale driebanden 2e klasse

Het is Ton Swart niet gelukt om in deze finale te excelleren zoals vooraf was gehoopt. In een sterk veld moest hij genoegen nemen met slechts enkele winstpartijen. Wel wist hij als enige van de latere winnaar een punt af te snoepen. Prima prestatie niettemin Ton!


District finale driebanden 1e klasse

Gerard Stavenuiter en Sjaak Steltenpool speelden in deze finale. Sjaak zorgde de eerste avond voor een spectaculaire opening. Tegen Piet Kraaijvanger stond hij 20 tegen 8 achter. Piet nog 9 en Sjaak nog 25 caramboles te maken. Ineens begint het te lopen en Sjaak wint zelfs ruimschoots de partij!

Gerard zijn start was minder, de eerste partijen werden verloren. De eerste tegen Piet Blauw en de tweede tegen Sjaak. Hierin produceerde Gerard nog wel n serie van zeven maar dat was veel tekort om Sjaak een voet dwars te zetten. Prima start van Sjaak derhalve!

Sjaak bleef op de eerste plaats in de tussenstand tot de finale. Die partij ging tussen hem en Jos Houtman. jammer voor Sjaak ging die partij verloren en zo werd Jos winnaar van deze finale.

Gerard had na de eerste dag een redelijk vervolg wat resulteerde in een vierde plaats, ook niet slecht.

In de strijd om de gewestelijke titel krijgt Sjaak  de kans om revanche te nemen, daarvoor plaatste hij zich namelijk.

 

 Jos Houtman, 12 pnt, 0.716

 Sjaak Steltenpool, 10 pnt. 0.724

 Gerrie Hoogland, 7 pnt. 0.572

 Gerard Stavenuiter, 6 pnt. 0.640