Nieuws

Jubileum De Carambole zestig jaar

Eind augustus 1959 is de oprichtingsvergadering gehouden van bv De Carambole. Dat betekent dat eind augustus 2019 onze club haar zestigjarig jubileum gaat vieren. In de pas opgerichte feestcommissie hebben plaatsgenomen: Cees Benschop, Kees Botman en Ton Swart.

Later meer nieuws.


Finale 1e klasse libre

15-16 en 17 februari organiseert De Carambole het district kampioenschap libre 1e klasse. Sowieso een mooie klasse qua niveau om naar te kijken en dit jaar beloofd het nog mooier te worden. Drie Carambole-leden hebben zich geplaatst! Gerard Stavenuiter, Mathieu Vlam en Piet Schenk.

Verder spelen: S. Oud, J. v.d. Gracht, N. Roet, S. de Boer, J. Kok.

Allemaal topspelers die zullen zorgen voor spannende partijen!


John Weel vijfde van Nederland. Zie uitslagen


Groot verlies!

In korte tijd hebben wij slecht nieuws gekregen. Maandag 26 november is ons oud-lid Piet Koops overleden en donderdag 29 november de echtgenote van Sjaak Bakker, Mart.

Wij leven mee met beide families. Veel sterkte toegewenst aan beide families die een dierbare moeten gaan missen!


John Weel kampioen Gewestelijke finale driebanden 2e klasse!

Zie uitlsagen

Jos Botman kampioen district finale driebanden 1e klasse!

Zie uitslagen


John Weel kampioen district finale driebanden 2e klasse!

Zie uitslagen


Afscheid Harry als voorzitter

Tijdens de jaarvergadering van 24 april heeft harry Scheerman afscheid genomen als bestuurslid en voorzitter. Veertig jaar bestuurder waarvan 23 jaar als voorzitter! Zoals zijn opvolger, Cees Benschop, terecht opmerkte: "Dit kan ik nooit evenaren". In jaren is al moeilijk maar ook als bestuurder iemand opvolgen als harry zal moeilijk zijn. Hij was net als de andere leden een biljarter maar daarbij was hij altijd voorzitter. De man die bij n enkele rimpeling ervoor zorgde dat het geen grote golven werden maar meteen werd gladgestreken. Zonder veel ophef, altijd rustig. Op Harry hoefde je nooit een beroep te doen, hij was er al, heel vanzelfsprekend.

Als voorzitter zullen we hem missen, als biljarter en helpende hand hopen we nog lang van hem te kunnen genieten!

 De plaats van Cees in het bestuur wordt ingevuld door Piet Schuitemaker. Veel succes daarmee Piet!