Uitslagen

ClubcompetitieEindstand eerste periode  libre

Het is bijna om te zeggen, natuurlijk is Jos de eerste periodekampioen! Normaal al sterk spelend maar ieder jaar de eerste die precies weet hoe om te gaan met nieuwe lakens. dat tekent de betere speler!


Eindstand tweede periode libre

De tweede periode is een prooi voor Emiel geworden. IJzersterk spel zorgde ervoor dat hij door niemand anders was te benaderen laat staan te verslaan. Met Jos nu al twee sterke spelers in de finale!


Eindstand derde periode libre

De derde periode is gewonnen door de sterk spelende Ruud Smit. gefeliciteerd Ruud!


Eindstand vierde periode libre

Een bijzonder sterk slot van kees en een matige avond van Harry zorgde ervoor dat Kees zich periodekampioen mag noemen  en dus is geplaatst voor de finale.

Kees kiest echter voor het driebanden en daardoor is harry geplaatst voor deze finale. (zie uitstand driebanden 1e periode)


Eindstand 1e periode bandstoten

Slechts drie weken een eigen biljart en Gidus is onverslaanbaar bij het Bandstoten, zo lijkt het. Op de hielen gezeten weliswaar door jan die ook een sterke periode kende. samen dus naar de finale.


Eindstand 1e periode Driebanden

Een zeer sterke Piet is winnaar geworden van de eerste periode. Kees gaat als tweede mee naar de finale. (zie ook eindstand libre 4e periode)