UitslagenEindstand eerste periode  2018-2019

Bart gefeliciteerd! Nog maar kort lid en nu al periodekampioen. En voor de anderen, er volgen nog veel kansen om je te kwalificeren.

John wint finale driebanden in Hoogwoud

Met goed spel en mooie ballen is John Weel zaterdag 6 oktober kampioen driebanden 2e klasse geworden. Een prima prestatie. De slotdag begonnen als derde wist hij al zijn partijen zaterdag te winnen en werd daarmee eerste. Zoals gezegd  mooie ballen en zo nu en dan een gelukje, daarmee word je onverslaanbaar. Welhaast dan. Nu op naar het gewest.

Finale driebanden 1e klasse in Lutjebroek

24-25-26 oktober trad good old Jos Botman aan in bovenstaande finale. Nou ja, old? Jos was niet de oudste, maar aan het einde bleek dat hij wel de sterkste was! Dus 'good' was hij zeker. De eerste twee partijen lieten dat niet zien. Hoewel mooie ballen producerend werden teveel makkelijke ballen gemist en verloor Jos beide partijen. Daarna werd er alleen nog maar gewonnen. De laatste partij was tegen Antoon Steltenpool. In het begin scoorde Jos vier maal een serie van vier! Na 18 beurten al 24 punten. een makkie dus? Daarna brak een periode aan zonder veel punten. Toch nog spanning in de keu? Aan die spanning, als die er al was, maakte Jos een einde en maakte de partij uit. Zijn gemiddelde was al beter dan concurrent bakker dus kon hij zich kampioen noemen. Een waardige kampioen! proficiat!

 

1. Jos Botman             10 pnt.            0,724

 2. Jb. Bakker              10 pnt.            0,660

 3. R. Kolken                8 pnt.             0,650

 4. G. Koster                 7 pnt.             0,620

 5. J. de Vries                7 pnt.             0,540

 6. A. Steltenpool         6 pnt.             0,615

 7. G. Weel                  4 pnt.             0,519

 8. A. Vlaar                  4 pnt.             0,462

 

Eindstand libre 2e periode seizoen 2018-2019

Emiel, een sterke winnaar van de tweede ronde libre, gefeliciteerd! En zoals al eerder geschreven voor de anderen: vooral doorgaan!

Gewestelijk finale 2e klasse, 2-3-4 november

Een prima prestatie is geleverd door onze clubgenoot John Weel. Winnaar van de gewestelijke finale 2e klasse driebanden in Noord-Scharwoude. De laatste ronde moest de winnaar opleveren, een gelijk aantal punten als concurrent Does maar een minder gemiddelde zorgde ervoor dat John die partij moest winnen. Does die al eerder een serie van acht had gemaakt was een geduchte tegenstander. Maar koeltjes scorend bracht John de partij in 30 beurten tot een einde daar waar Does op twee punten van de finish strandde. Kampioen derhalve! En nu op naar de nationale finale.