UitslagenDe uitslag tweede helft competitie libre 2016-2017

De laatste avond kende nog een spannend slot. Clubicoon Jos stond vijf punten voor op Gidus maar verloor beide partijen. De eerste partij kreeg Jos een oorwassing van Piet Schenk en daarna deed Harry Steltenpool het dunnetjes over. dat betekende dat Gidus kampioen kon worden als hij zijn laatste partij zou winnen. Maar ook good old Sjaak bakker kende geen mededogen en versloeg Gidus met te ruime cijfers. Derhalve Jos met 1 punt voorsprong kampioen. proficiat!

Gerard stond er relatief goed voor maar kreeg te weinig tijd om de achterstallige partijen in te halen. Hij zal zeker revanche gaan halen in de toekomst.

Dirk Schuitemaker kampioen 2015-2016

Enigszins aan de late kant is Dirk dinsdag 25 april 2017 clubkampioen geworden. Door omstandigheden kon deze finale niet eerder worden gespeeld. Dirk en Gidus speelden beide een sterke partij, het was echter Dirk die als eerste de finish bereikte. Met een gemiddelde van ruim vijf een waardig kampioen!

Voorzitter Harry reikte de prijs direct na afloop uit de finalisten, prees de spelers en bedankte Gerard voor zijn kundige wedstrijdleiding.

Zoals op de foto is te zien zorgde Jos voor een vrolijke noot.

Aan de kleding is te zien dat de foto met grote beker later is genomen. De wisselbeker was vergeten uit te reiken aan Dirk en dat werd de zaterdag erop gedaan.